Solex rijden

Solex rijden Brabant

Bij Solexverhuur de Klomp is Solex rijden meer dan het huren van een oldtimer. U gaat terug in de tijd met het pruttelende geluid van het authentieke motortje, de wind in uw haren én de prachtige rustgevende omgevingen. Noord-Brabant is één van de mooiste provincies om op een Solex te rijden. Solexverhuur de Klomp biedt u:

Ervaar de sensatie van een Solextocht!

U kunt beginnen vanuit onze locatie in Grave, nabij Wijchen en Nijmegen. Bij Solexverhuur de Klomp kunt u al een Solex huren vanaf 2 personen. Wij hebben genoeg Solexen beschikbaar om een Solextocht voor grote groepen uit te stippelen. Het rijden op een Solex is ideaal als personeelsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest en alle andere gezellige uitjes. De Solexen kunnen ook op locatie geleverd worden, zodat u direct vanaf de door u gewenste locatie op de Solex weg kunt rijden.

Solex rijden - Solex huren | Solexverhuur de Klomp

Combineer met een Solex arrangement

Het rijden op een solex is natuurlijk al een hele mooie ervaring. Voor een leuke afsluiting van uw Solextocht kunt u gebruikmaken van een van de vele Solex arrangementen die wij bieden. Zo kunt u het rijden op een Solex combineren met een lekkere picknick, wijnproeverij, kookworkshop of zelfs een compleet verzorgde barbecue in eigen tuin of zaak. Resultaat: een leuke afsluiting waar iedereen nog lang over zal napraten!

Solexverhuur de Klomp: reserveer direct!

Mocht u een andere afsluiting van uw Solextocht in gedachten hebben, Solexverhuur de Klomp denkt met u mee. Een arrangement op maat is altijd mogelijk. Wij horen graag wat uw wensen zijn en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag zult beleven! Neem vandaag nog contact met ons op.

Scooter huren - Solex rijden | Solex- en Scooterverhuur de Klomp

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over onze beschikbaarheid of andere mogelijkheden. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op Solex. Wij bieden u een aantal verrassende Solex arrangementen.

Solex arrangementen

Aanbiedingen

10% korting op Solex- en scootertochten op onderstaande feestdagen

  • Pasen;
  • Koningsdag;
  • Moederdag;
  • Hemelvaartsdag;
  • Pinksteren;
  • Vaderdag.

* Korting geldt alleen voor Solextochten die gereden worden vanaf Grave, dus niet voor Solexen op locatie

* Korting geldt niet in in combinatie met andere aanbiedingen of op eventueel bijgeboekte arrangementen.

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

 Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden