Solex rijden

Solex rijden Brabant

Bij Solex verhuur De Klomp is Solex rijden meer dan het huren van een oldtimer. U gaat namelijk terug in de tijd met het pruttelende geluid van het authentieke motortje, voelt de wind in uw haren én ervaart prachtige, rustgevende omgevingen. Noord-Brabant is één van de mooiste provincies om op een Solex te rijden. Met Solex verhuur De Klomp kiest u voor:

Solex tour: ervaar de sensatie van een Solex tocht!

U kunt beginnen vanuit onze locatie in Grave, nabij Wijchen en Nijmegen. Bij Solex verhuur De Klomp kunt u al een Solex huren vanaf 2 personen. Wij hebben genoeg Solexen beschikbaar om een Solex tocht voor grote groepen uit te stippelen. Het rijden op een Solex is daarom ideaal als personeelsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of ander gezellig uitje. De Solexen kunnen daarnaast op locatie geleverd worden, zodat u direct vanaf de door u gewenste locatie op de Solex weg kunt rijden.

Solex rijden - Solex huren | Solex verhuur De Klomp

Combineer Solex rijden met een Solex arrangement

Het rijden op een Solex is natuurlijk al een hele mooie ervaring. Voor een leuke afsluiting van uw Solex tocht kunt u eveneens gebruikmaken van één van de vele Solex arrangementen die wij bieden. Zo kunt u het rijden op een Solex combineren met een lekkere picknick, wijnproeverij, kookworkshop of zelfs een compleet verzorgde barbecue in eigen tuin of zaak. Kortom: een leuke afsluiting waar iedereen nog lang over zal napraten!

Solex verhuur De Klomp: reserveer direct!

Mocht u een andere afsluiting van uw Solex tocht in gedachten hebben, Solex verhuur De Klomp denkt indien gewenst met u mee. Een arrangement op maat is zodoende altijd mogelijk. Wij horen daarom graag wat uw wensen zijn en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag zult beleven. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!

Scooter huren - Solex rijden | Solex- en Scooter verhuur De Klomp

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over onze beschikbaarheid of andere mogelijkheden? Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op Solex. Wij bieden u onder andere een aantal verrassende Solex arrangementen.

Solex arrangementen

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden