Solex rijden in Brabant

Solex rijden bij de Klomp is meer dan het huren van een oldtimer alleen. U gaat terug in de tijd met het gezellig pruttelende geluid van het authentieke solexmotortje, de wind in uw haren en de prachtige rustgevende omgeving. Noord Brabant is een van de mooiste provincies om op een Solex te rijden. Solexverhuur de Klomp biedt u een ruim assortiment authentieke Solexen, prachtige routes voor uw Solextocht en leuke arrangementen om uw dagje Solex rijden leuk af te sluiten.

Ervaar de sensatie van een Solextocht

Solex rijden

Solex rijden kan vanuit onze locatie in Grave, in de buurt van Wijchen en Nijmegen. Bij Solexverhuur de Klomp kunt u al een Solex rijden vanaf 2 personen. Wij hebben genoeg Solexen beschikbaar, zodat ook een Solextocht voor grote groepen geen enkel probleem is. Solex rijden is ideaal als personeelsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest en andere gezellige uitjes. De Solexen kunnen ook op locatie geleverd worden, zodat u direct vanaf de door u gewenste locatie op de Solex weg kunt rijden.

Solex rijden combineren met een arrangement

Op een Solex rijden is natuurlijk al een hele mooie ervaring. Voor een leuke afsluiting van uw Solextocht, kunt u gebruik maken van een van de vele arrangementen die wij kunnen bieden. Zo kunt u het rijden op een Solex combineren met een lekkere picknick, wijnproeverij, kookworkshop of zelfs een compleet verzorgde barbecue in eigen tuin of op de zaak. Zo heeft u een leuke afsluiting van een dagje Solex rijden, waar men het nog lang over zal hebben.

Mocht u een andere afsluiting van uw Solextocht in gedachten hebben, denken wij graag met u mee. Een arrangement op maat is altijd mogelijk. Wij horen graag wat uw wensen zijn en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag zult beleven! Neem vandaag nog contact met ons op.

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contact formulier.

Contact formulier

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de retro scooter. Wij bieden u dus een aantal verrassende arrangementen.

Scooter arrangementen

Aanbiedingen

10% korting op Solex- en scooter toertochten op onderstaande feestdagen

  • Pasen
  • Koningsdag
  • Moederdag
  • Hemelvaartsdag
  • Pinksteren
  • Vaderdag

* Korting geldt alleen voor de Solex tocht die gereden worden vanaf Grave, dus niet voor Solexen op locatie

* Korting geldt niet in in combinatie met andere aanbiedingen of op eventueel bijgeboekte arrangementen.

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden