Solexverhuur

Ervaar de sensatie van Solex rijden!

Nostalgisch uitwaaien en genieten van het Brabantse landschap. Gezellig toeren met z’n tweetjes of een compleet verzorgd Solex arrangement voor grotere groepen; bij Solex verhuur de Klomp is gezelligheid gegarandeerd! Voor de één heel herkenbaar uit het verleden en voor de jongere generatie een leuke nieuwe ervaring. Na een korte instructie gaat u compleet met de lange lederen jas en cap op een prachtige tocht. U kunt gebruikmaken van één van onze Solex routes. Ontspannen toert u langs prachtige natuurgebieden, kastelen, historische gebouwen en bezienswaardigheden. U bent natuurlijk ook vrij om uw eigen route te bepalen, zolang er maar over verharde wegen en/of fietspaden wordt gereden.

Na een prachtige Solextocht langs de Maas is het tijd om de inwendige mens te versterken. Wij hebben diverse leuke arrangementen om uw dagje uit compleet te maken. Een buffet, picknick, High Tea, barbecue, wijnproeverij, kookworkshop of een eetfeest in uw eigen tuin of kantoor; wij maken er een onvergetelijke dag van!

Solexverhuur de Klomp | Solex rijden - Solex huren

Ja, ik wil een Solex huren!

Wij adviseren u tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Het huren van een Solex gaat als volgt:

  • Vul het reserveringsformulier in of bel naar 0486-474892;
  • U ontvangt van ons een bevestiging met daarin alle informatie om jullie dag onvergetelijk te maken;
  • Wij zijn 7 dagen per week van 10.00 uur tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.

Voor mensen die niet op een Solex kunnen of mogen rijden, bieden wij de mogelijkheid om achterop een Solextandem of retroscooter plaats te nemen. Wij houden onze Solexen in topconditie, daarom zal het niet snel voorkomen dat er een storing of defect optreedt. Wanneer dat wel het geval is, door bijvoorbeeld een lekke band, dan is er altijd een medewerker van Solex verhuur de Klomp in de buurt die na uw melding zo snel mogelijk ter plekke zal zijn om het defect te verhelpen. Lukt dat niet binnen enkele minuten, dan wordt de Solex omgeruild voor een ander exemplaar.

Tijdstip Solexverhuur

De Solexen worden in verschillende dagdelen verhuurd:

  • Dagdeel 1: 12.00 tot 15.00 uur;
  • Dagdeel 2: 16.00 tot 19.00 uur;
  • Meestal ook op ieder gewenst tijdstip. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wanneer u liever 2 uur wilt huren, dan is dat ook mogelijk. De start en eindtijden zijn variabel, maar moeten in vele gevallen aansluiten bij bovenstaande dagdelen. Wilt u graag op een andere tijdstip Solex rijden? Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag voor u wat de mogelijkheden zijn.

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over onze beschikbaarheid of andere mogelijkheden. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende Solex arrangementen voor uw Solextocht .

Solex arrangementen

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Solextocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden