Solex huren

Solex rijden in Brabant of Gelderland

Een bedrijfsuitje, reünie, familiedag of vrijgezellenfeest? Een Solex huren bij Solex verhuur De Klomp is het begin van een bijzondere dag uit waarover lang nagepraat zal worden. De vernuftige fiets met het hulpmotortje was zeer populair in de jaren zestig. Daarna verdween de Solex uit het straatbeeld. Hedendaags heeft de vernuftige fiets weer een comeback gemaakt.

Solex huren al vanaf twee personen

Bij Solex verhuur De Klomp kunt u een Solex huren vanaf twee personen. Uw Solex tocht begint in Grave, gelegen in de driehoek Oss, Uden en Nijmegen. Van hieruit heeft u de mogelijkheid om diverse Solex routes te rijden. Één van de meest gekozen route gaat via: Escharen, Langenboom, Mill, Beers, Linden, Katwijk, via de dijk naar Gassel en Grave, om zo via Velp weer terug naar het startpunt in Escharen te gaan. Onze andere route is de Maasroute en gaat via: Velp, Keent, Neerloon, Ravenstein en Megen. Hier gaan we met het pontje over naar Appeltern. Vanuit hier gaan we naar Batenburg, Niftrik, Balgoij, Nederasselt en via Grave weer terug naar het startpunt. 

Scooter huren - Solex rijden | Solex- en Scooterverhuur De Klomp

Solex rijden in combinatie met een Solex arrangement

Een Solex huren voor een prachtige rit door de Brabantse natuur is natuurlijk al een prachtige ervaring op zichzelf. U ervaart de rust van het Brabantse landschap, indrukwekkende historische gebouwen en prachtige kastelen. Het gezellig pruttelende motortje van de Solex op de achtergrond en de wind in uw haren maken van uw Solex tocht een prachtige nostalgische ervaring. Na de prachtige tocht is het natuurlijk fijn om de inwendige mens te versterken en uw dagje uit af te sluiten met een leuke groepsactiviteit. Wij hebben hiervoor diverse Solex arrangementen beschikbaar. Zo kunt u de Solex tocht afsluiten met een potje boerengolf, schieten met een luchtbuks/kruisboog, een wijnproeverij of kookworkshop.

Sluit uw Solex tour af met een buffet

Het is ook mogelijk om uw Solex tocht af te sluiten met een buffet, gourmet of High Tea. Deze mogelijkheden kunt u bijboeken wanneer u een Solex gaat huren. Zelfs een uitgebreide barbecue op een door u gekozen locatie behoort tot de mogelijkheden. Wij verzorgen alles en halen na afloop de producten weer op. Mocht u zelf een Solex arrangement willen samenstellen i.c.m. het huren van een Solex, dan is dit geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij uw wensen en mogelijkheden voor een onvergetelijke dag kunnen bespreken.

Solex huren | Solex rijden | Solexverhuur De Klomp

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over onze beschikbaarheid of over eventuele mogelijkheden. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende Solex arrangementen.

Solex arrangementen

 

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden

.