Solex huren

Bedrijfsuitje, re√ľnie, familiedag of vrijgezellenfeest? Een Solex huren bij Solexverhuur de Klomp is het begin van een bijzonder dagje uit, waarover nog lang nagepraat zal worden. De vernuftige fiets met het hulpmotortje was zeer populair in de jaren zestig. Daarna verdween de Solex uit het straatbeeld. Hedendaags heeft de Solex weer een comeback gemaakt. Bij Solexverhuur de Klomp kunt al vanaf 2 personen een Solex huren. Uw Solextocht begint in Grave, dat ligt in de driehoek Oss, Uden en Nijmegen. Van daaruit heeft u de mogelijkheid om diverse routes te rijden. Een van de meest gekozen route`s gaat via de plaatsen: Escharen, Langenboom, mill, Beers, Linden bij Cuijk en Katwijk, via de dijk naar Gassel en Grave, en zo weer via Velp terug naar het startpunt in Escharen. Onze andere route is de Maasroute en gaat via de plaatsen: Velp, het prachtige dorpje en natuurgebied Keent, Neerloon. Herpen, Schaijk en Berghem laten we hierbij even links liggen en rijden door naar de vestingsteden Ravenstein en Megen. Hier gaan we met het pontje naar Appeltern, Batenburg, Niftrik, Balgoy, Nederasselt en via Grave weer terug naar het startpunt. 

Solex rijden

Solex rijden in combinatie met een verrassend arrangement

Een Solex huren voor een prachtige rit door de Brabantse natuur is natuurlijk al een prachtige ervaring op zich. U ervaart de rust van het Brabantse landschap en van de prachtige historische gebouwen en kastelen. Het gezellig pruttelende motortje van de Solex op de achtergrond en de wind in uw haren, maken van uw Solexrit een prachtige nostalgische ervaring. Na zo’n prachtige tocht is het natuurlijk fijn om de inwendige mens te versterken en uw dagje uit af te sluiten met een leuke groepsactiviteit. Wij hebben hiervoor diverse leuke arrangementen beschikbaar. Zo kunt u de Solexrit afsluiten met een potje boerengolf, schieten met een luchtbuks of kruisboog, een wijnproeverij of kookworkshop.

Sluit uw Solex tour af met een buffet

Het is mogelijk om uw Solextocht af te sluiten met een buffet, barbecue, gourmet of een High Tea. Deze mogelijkheden kunt u bijboeken wanneer u een Solex gaat huren. Zelfs een uitgebreide barbecue op een door uzelf gekozen locatie behoort tot de mogelijkheden. Wij zorgen voor alles wat u nodig heeft en halen na afloop alles weer op. Mocht u zelf een arrangement willen samenstellen i.c.m. het huren van een Solex, dan is dit geen probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij uw wensen en mogelijkheden voor een onvergetelijke dag, met u kunnen bespreken.

solex2

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de retro scooter. Wij bieden u dus een aantal verrassende arrangementen.

Scooter arrangementen

Aanbiedingen

10% korting op Solex- en scooter toertochten op onderstaande feestdagen

  • Pasen;
  • Koningsdag;
  • Moederdag;
  • Hemelvaartsdag;
  • Pinksteren;
  • Vaderdag.

* Korting geldt alleen voor de Solex tocht die gereden worden vanaf Grave, dus niet voor Solexen op locatie

* Korting geldt niet in in combinatie met andere aanbiedingen of op eventueel bijgeboekte arrangementen.

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden

.