Solex rijden Overijssel

Met Solex rijden in Overijssel beleeft u een uniek dagje uit met familie of vrienden. Wilt u een keertje iets anders doen? Een activiteit beleven die voor iedereen leuk is én lang in het geheugen gegrift blijft staan? Huur dan een Solex bij Solex verhuur De Klomp! Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen heerlijk op een Solex kunt rijden in Overijssel, Noord-Brabant of Gelderland. Liever de Solexen op locatie afgeleverd krijgen? Geen probleem! Solex verhuur De Klomp denkt graag met u mee voor hét ideale dagje uit!

Combineer Solex rijden in Overijssel met een arrangement

Van vriendengroepen tot personeelsuitjes, Solex rijden is voor iedereen een echte aanrader. Raas door de natuur, breng nostalgische herinneringen naar boven én beleef een prachtige Solex tocht. Bij ons is het bovendien mogelijk om Solexen te huren in combinatie met diverse arrangementen. Ideaal om uw dagje uit af te sluiten. U kunt de volgende Solex arrangementen reserveren:

  • Solex tocht De Brouwketel;
  • Solex tocht met Mes en Vork;
  • Naar eigen wensen in te vullen.

Onder Solex arrangement vindt u het totale aanbod. Voor eigen wensen en suggesties verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen vervolgens gericht met u meedenken, zodat u hét ideale dagje uit beleeft!

Scooter rijden

Wilt u liever op een scooter rijden in Overijssel, Noord-Brabant of Gelderland? Naast Solexen kunt u ook scooters bij ons huren. Bekijk de mogelijkheden onder Scooterverhuur of neem contact met ons op en reserveer direct.

Solex huren bij Solex verhuur De Klomp!

Solex rijden in Overijssel, Noord-Brabant of Gelderland is verfrissend en nét iets anders dan normale activiteiten. Huur daarom direct solexen bij ons voor het ideale dagje uit. Solex verhuur De Klomp: voor zorgeloos Solex rijden in Overijssel!

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contact formulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende Solex arrangementen voor uw Solextocht .

Solex arrangementen

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Solextocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden