Scooter huren

Trek er op uit in uw eentje, met zijn tweetjes of met een grote groep. Bij Solex- en Scooterverhuur de Klomp kunt u een scooter huren voor een onvergetelijke dag. Gas erop, de wind vol door de haren en geniet van de mooiste plekjes van Noord-Brabant. Met het prachtige landschap van Noord-Brabant geniet u van vele dorpjes, vestingsteden en natuurlijk de natuur.

Huur een retro scooter bij Scooterverhuur de Klomp

Wij maken het mogelijk om intens te genieten van een dagje uit. Scooterverhuur de Klomp biedt een scooter huren aan vanaf:

  • Drie uur;
  • Een dagdeel;
  • Een weekend;
  • De gehele week.

Door de automatische versnellingsbak en makkelijke bediening kunt u eenvoudig overweg met uw retro scooter. De maximum snelheid bedraagt 25 km/uur. 

scooterverhuur

Scootertochten of zelf een route bepalen

Onder Solex routes vindt u diverse routes die u kunt rijden met uw scooter of Solex. Van de Maasroute tot een Brabantrit: vele bijzonderheden komt u tegen met diverse historische plaatsen vol karakter. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een route uit te stippelen.

Maak uw dag compleet met arrangementen van de Klomp

Scooterverhuur de Klomp biedt diverse scooter arrangementen om uw dagje uit compleet te maken. Wilt u een dagje uit met het gezin? Uw familie? Of wilt u een personeelsuitje organiseren? Een scooter huren gecombineerd met één van onze arrangement staat garant voor een geweldige dag. U kunt bijvoorbeeld uit de volgende arrangementen kiezen:

  • Wijnproeverij;
  • Boerengolven;
  • Eetfeest.

Een picknick, barbecue of een feest op locatie; Scooterverhuur de Klomp is dé specialist om uw dagje uit compleet te maken en af te sluiten.

Jaaaa, direct een scooter huren!

Wij streven naar tevreden klanten. Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de scooters in topconditie verkeren. Via het reserveringsformulier kunt u uw scooters huren. In combinatie met een arrangement kunt u het best reserveren via scooter arrangementen of telefonisch contact met ons opnemen. Heeft u speciale wensen of aanvullende ideeën om uw dagje uit onvergetelijk te maken? Wij overleggen graag met u om een programma op maat op te stellen. Solex- en Scooterverhuur de Klomp: een scooter huren is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!

          0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een tocht op de scooter. Wij bieden u een aantal verrassende arrangementen voor uw scootertocht.

Scooter arrangementen

* Korting geldt alleen voor de Solex tocht die gereden worden vanaf Grave, dus niet voor Solexen op locatie

* Korting geldt niet in in combinatie met andere aanbiedingen of op eventueel bijgeboekte arrangementen.

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Scooter toertocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden