Scooter huren Gelderland

Wilt u een scooter huren om lekker rond te rijden in Gelderland?
Solex verhuur De Klomp bezorgt u graag een uniek dagje uit. Met het huren van een scooter kunt u met familie of vrienden een enerverende rit maken. Wij kunnen uit ervaring zeggen dat een scootertocht hét ideale dagje uit is!

scooterverhuur

Rondrijden met een retro scooter

Bij Solex verhuur De Klomp kunt u prachtige retro scooters huren in regio Gelderland. Na een duidelijke uitleg over het gebruik van de scooter, gaat u zelfstandig op pad met uw gezelschap. Met de wind door uw haren raast u vervolgens door prachtige omgevingen.

Wij laten u vrij in de scooterroute die u wilt uitzetten. Uiteraard is het ook mogelijk om een passende scooterroute door ons uit te laten stippelen. Hierbij houden wij graag rekening met uw wensen, zodat u een enerverende rit kunt maken.

Scootertocht met passend arrangement

Samen rondrijden met uw gezelschap op een scooter is een unieke beleving. Om de dag passend af te sluiten, bieden wij leuke scooterarrangementen. Met de juiste invulling van een arrangement beleeft u een onvergetelijke dag. U kunt denken aan één van de volgende scooterarrangementen om uw dag af te sluiten:

  • Scootertocht de Brouwketel;
  • Scootertocht met de party pan;
  • Passend arrangement naar eigen invulling.

Onder scooter arrangementen vindt u ons complete aanbod. Wilt u liever een eigen invulling geven aan het scooterarrangement? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Solex verhuur De Klomp denkt graag met u mee voor hét perfecte dagje uit.

Solex verhuur De Klomp: huur direct uw scooter!

Huur direct uw scooter voor een uniek dagje uit in Gelderland. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Om alvast kennis te maken met Solex verhuur De Klomp, kunt u ons volgen op Facebook. Wij maken graag met u kennis!

          0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een tocht op de scooter. Wij bieden u een aantal verrassende arrangementen voor uw scootertocht.

Buggy arrangementen

Aanbiedingen

10% korting op buggy toertochten op onderstaande feestdagen

  • Pasen;
  • Koningsdag;
  • Moederdag;
  • Hemelvaartsdag;
  • Pinksteren;
  • Vaderdag.

 

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze scooter toertocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden