Solex verhuur

Een solex huren bij De Klomp

Wilt u eens een keer lekker nostalgisch door het Brabantse landschap snorren? Neem dan vandaag een kijkje op de website van Solex verhuur De Klomp voor de beschikbare arrangementen. Bij ons huurt u vanaf twee personen zo’n prachtige Solex, waarmee u na een korte inleiding heerlijk een tocht kunt maken. Na afloop van zo’n tocht heeft u dan de mogelijkheid om door ons bijvoorbeeld een barbecue te laten verzorgen, maar u kunt er ook voor kiezen om een kookworkshop te doen, te picknicken of heerlijk te genieten van een drie gangen diner. Op onze website vindt u een overzicht van onze vele opties, maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft.

Solex verhuur de Klomp

Een solex huren bij Solex verhuur De Klomp

Onze Solex verhuur zorgt voor een onvergetelijke dag. Het is puur genieten als u op een Solex van De Klomp een tour door het mooie landschap van Brabant aan het maken bent. U kunt ervoor kiezen met een kleine groep te gaan, maar ook grotere groepen kunnen door ons bediend worden. U krijgt dan niet alleen de Solex tot uw beschikking, maar ook een prachtige ouderwetse helm en leren jas. Zo bent u helemaal in de stijl van de jaren zestig! Het huren van Solex is steeds populairder aan het worden. Wij begrijpen wel waarom… een Solex is altijd betrouwbaar en daarnaast simpelweg een enorm leuke manier om de omgeving te verkennen.

Een Solex huren met een leuk arrangement

Voor de beste Solex verhuur kijkt u gewoon even op onze website. Wilt u een Solex huren en daarna bij De Klomp genieten van een zalige barbecue? Of wilt u deze barbecue liever bij u thuis of op uw werk nuttigen? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Maar we hebben daarnaast nog meer onvergetelijke arrangementen, die van uw bedrijfsdagje of familiefeest iets echt onvergetelijk maken. Vragen over het huren van Solex of buggy? Neem dan gewoon even vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen over onze arrangementen!

solex2

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contact formulier.

Contact formulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende arrangementen voor uw Solextocht .

Solex arrangementen

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Solex toertocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden