Solex Tour

Met een Solex tour kunt u heerlijk rondrijden en genieten van landschappen in Brabant of Gelderland. Wilt u Solex rijden? Bij Solex verhuur De Klomp huurt u eenvoudig Solexen om met gezelschappen op pad te gaan. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat enerverende Solex tochten hét ideale dagje uit zijn.

Solex tour in combinatie met Solex arrangement

Van familiedagen tot bedrijfsuitjes, een Solex tour biedt vermaak voor jong en oud. Bovendien kunt u uw Solex tocht bij ons invullen met een passend arrangement. Onze Solex arrangementen geven een leuke invulling voor het einde van de dag. Reserveer direct één van onze Solex arrangementen en beleef een onvergetelijke dag:

Onder Solex arrangementen verkrijgt u een goede indruk van de mogelijkheden. Voor het samenstellen van een arrangement naar eigen voorkeuren, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Samen komen we tot dé perfecte invulling voor het dagje uit!

Uitzetten van Solex tocht

Zowel Brabant als Gelderland herbergt prachtige landschappen. Raas met de wind door uw haren en geniet intens van de omgeving op een Solex. U kunt ervoor kiezen om zelf een route uit te stippelen of gebruik te maken van bestaande Solex tochten. Hiervoor kunt u terecht onder Solex routes.

Het begin van een Solex tour kan plaatsvinden bij ons in Grave of op een locatie naar eigen keuze. Wij verzoeken u om dit bij ons aan te geven, zodat de Solexen op locatie afgeleverd kunnen worden.

Huur uw Solex bij Solex verhuur De Klomp!

Bij Solex verhuur De Klomp kunt u op een Solex rijden vanaf twee personen. Neem contact op voor het huren van Solexen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over uw Solex tour? U kunt Solex verhuur De Klomp direct bereiken via 0486-474892 en info@solexverhuurdeklomp.nl. Onze medewerkers helpen u graag!

          0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een tocht op de scooter. Wij bieden u een aantal verrassende arrangementen voor uw scootertocht.

Buggy arrangementen

 

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze scooter toertocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden