Solex tocht

Een Solex tocht is ontspannend en laat u lekker genieten van de omgeving. Het is een keertje iets anders en derhalve hét ideale bedrijfsuitje of familie uitje. Gewoon iets leuks dat u absoluut gedaan moet hebben. Wilt u graag Solex rijden? Wellicht gecombineerd met één van de prachtige Solex arrangementen van Solex verhuur De Klomp? Aarzel niet en reserveer direct. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

Solex rijden door Brabant

Er zijn prachtige natuurgebieden, steden en andere bijzonderheden om uw Solex tocht vorm te geven. Een Solex tour zorgt ervoor dat u al het pracht van Brabant en Gelderland te zien krijgt. Met een prachtige lederen jas en helm rijdt u klassiek over alle wegen. Nostalgie wordt weer opgeroepen. Wie wil dat nu niet?

Scooter huren - Solex rijden | Solex- en Scooterverhuur de Kl

Uitgestippelde Solex tour met afsluitend arrangement

Diverse Solex routes zijn voorhanden om uw rit vorm te geven. Eventueel kunt u er natuurlijk ook zelf voor kiezen om een route uit te stippelen. De keuze is volledig aan uzelf.

Om de Solex tocht een extra dimensie te geven, kunt u kiezen voor een prachtig Solex arrangement van Solex verhuur De Klomp. Dit betekent dat u kiest voor een prachtig dagje uit met een gezellige afsluiting. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren kunt u zelf een arrangement samenstellen. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Huidige Solex arrangementen die u direct kunt reserveren, zijn:

  • Solex tocht met eten op een kleedje;
  • Solex tocht met de party pan;
  • Solex tocht met wijnproeverij;
  • En vele andere..

Een driegangenmenu, gourmet of BBQ, voor jong en oud.. Voor elke situatie kent Solex verhuur De Klomp een passend Solex arrangement.

Direct Solex huren voor uw Solex tocht

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een Solex tocht. Solex verhuur De Klomp is dé specialist in het verhuren van scooters en solexen!

Solex rijden - Solex huren | Solexverhuur de Klomp

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contact formulier.

Contact formulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende arrangementen voor uw Solextocht .

Solex arrangementen

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Solex toertocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden