Solex rijden Limburg

Wilt u Solex rijden in Limburg, Gelderland of Noord-Brabant? Huur dan uw Solex makkelijk en voordelig bij Solex verhuur De Klomp, dé specialist in Solex verhuur! Raas met uw gezelschap door prachtige landschappen en sluit de dag af met een leuk arrangement; wij bieden dé ideale combinatie van Solextochten met een passende afsluiting. Via het contactformulier kunt u direct uw Solex huren!

Solex tour met arrangement

Het rijden op een Solex kan worden bestempeld als hét ideale dagje uit. Het is uniek en brengt nostalgische herinneringen uit de jaren zestig weer naar boven. Van vriendengroepen tot een dagje uit met familie, Solex rijden in Limburg, Gelderland of Noord-Brabant is voor iedereen een echte aanrader. Bij Solex verhuur De Klomp kunt u Solex rijden combineren met diverse arrangementen. U kunt onder andere denken aan:

  • Solex tocht De Brouwketel;
  • Solex tocht met Mes en Vork;
  • Naar eigen wensen in te vullen.
     

Solex rijden Brabant | Solex verhuur De Klomp

Solex tocht door Limburg

Wij denken met u mee, zodat u een enerverende Solex tocht kunt maken. Dit betekent dat wij eventueel ook met u kunnen meedenken bij het uitstippelen van de route. Heeft u zelf een route in gedachten of wilt u de Solexen op locatie afgeleverd krijgen? Geen probleem, Solex verhuur De Klomp denkt graag met u mee!

Huren van een scooter

Naast Solexen kunt u ook bij ons terecht voor het huren van scooters. Bekijk direct de mogelijkheden onder Scooterverhuur of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard kunt u het rijden op een scooter combineren met een passend arrangement!

Huur direct uw Solex

Voor het huren van Solexen kunt u direct contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag. Via onze pagina op Facebook kunt u alvast kennismaken met Solex verhuur De Klomp. Wij heten u van harte welkom!

Scooter huren - Solex rijden | Solex- en Scooter verhuur De Klomp

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contact formulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende Solex arrangementen voor uw Solextocht .

Solex arrangementen

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Solextocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden