Solex rijden Grave

Met een Solex kunt u heerlijk rondrijden in de prachtige omgevingen van Grave met uw gezelschap. Heeft u interesse in het huren van een Solex? Reserveer dan direct bij Solex verhuur De Klomp. Wij zorgen ervoor dat u heerlijk Solex kunt rijden in Grave en omgeving!

Combineer Solex rijden met een solex arrangement

Van personeelsfeesten tot familie-uitjes, Solex rijden is voor ieder gezelschap een unieke ervaring. Bovendien bieden wij mogelijkheden om uw Solex tocht te combineren met leuke arrangementen. Zo kunt u uw dagje uit leuk afsluiten. Kies bijvoorbeeld voor één van de volgende Solex arrangementen:

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een Solex arrangement naar eigen wensen samen te stellen. Voor het samenstellen van uw eigen Solex arrangement kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan gericht meedenken omtrent de mogelijkheden. Zodoende verkrijgt u altijd bij ons hét ideale dagje uit!

Nostalgie wordt herbeleefd

In Grave kunt u met Solex rijden een stukje terug in de tijd gaan. Beleef de jaren 60 en 70 opnieuw met leren jassen, authentieke helmen én pruttelende geluiden van Solexen. Overtuigd van hét ideale dagje uit? Neem dan direct contact met ons op en huur een Solex!

Scooter huren behoort ook tot de mogelijkheden

Naast het huren van Solexen kunt u ook bij ons terecht voor het rondrijden op een scooter. Via Scooterverhuur kunt u terecht voor het plaatsen van een reservering.

Stel gerust uw vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u meer informatie omtrent Solex rijden in omgeving Grave? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor meer informatie! Daarnaast kunt u ons volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van Solex verhuur De Klomp.

 

          0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een tocht op de solex. Wij bieden u een aantal verrassende arrangementen voor uw solextocht.

Solex arrangementen

 

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze solex toertocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden