Solex rijden Gelderland

Een dagje Solex rijden in Gelderland

Wilt u Solex rijden in Gelderland of Brabant? Huur een Solex bij Solex verhuur De Klomp! Wij maken een uniek dagje uit mogelijk voor u en uw gezelschap. Beleef een onvergetelijke ervaring met het geluid van de authentieke motor en de wind in uw haren. Raas langs prachtige omgevingen in de natuur of bezoek diverse bezienswaardigheden tijdens uw Solextocht. Op onze locatie in Grave huurt u makkelijk en voordelig Solexen en kunt u van start gaan met uw Solextocht. Uiteraard is het ook voor ons mogelijk om de Solexen op locatie af te leveren.

Solextocht ideale tijdsbesteding voor iedereen

Van jong tot oud en van kleine- tot grote groepen: Solex rijden in de omgeving van Gelderland is voor iedereen een prachtige ervaring. Met Solex verhuur De Klomp kiest u voor authentieke Solexen, uitgestippelde Solex routes en op maat gemaakte Solex arrangementen om uw dag af te sluiten. U kunt onder andere voor de volgende Solex arrangementen kiezen:

U vindt het complete overzicht van alle Solex arrangementen hier. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw personeelsuitje, bedrijfsfeest of familie uitstapje? Neem dan contact met ons en laat uw wensen inventariseren door Solex verhuur De Klomp. Wij denken graag gericht met u mee en zorgen dat het u aan niets zal ontbreken.

Solex rijden - Solex huren | Solex verhuur De Klomp

Uw Solex huren doet u bij Solex verhuur De Klomp!

Solex rijden in de omgeving van Gelderland doet u met hulp van Solex verhuur De Klomp. Reserveer direct uw Solex op onze website, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Door jarenlange ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van Solex verhuur in Gelderland en Brabant!

Volgt u Solex verhuur De Klomp al op Facebook? Wij raden ten zeerste aan om ons te volgen om op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties!

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contact formulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende Solex arrangementen voor uw Solextocht .

Solex arrangementen

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Solextocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden