Solex rijden Drenthe

Wij maken Solex rijden in Drenthe, Noord-Brabant of Gelderland aangenaam en tot een ware beleving. Gaat u een weekend weg met vrienden of familie? Wilt u daarom een unieke activiteit beleven met uw gezelschap? Kies dan voor het huren van een Solex bij Solex verhuur De Klomp! Reserveer direct via ons contactformulier of neem contact op voor de mogelijkheden!

Een bijzonder personeelsuitje of familiedagje

De Solex is een klassiek vervoersmiddel; het kan nostalgische herinneringen bij u naar boven brengen. Wij vinden het zonde dat de Solex vrijwel geheel uit het straatbeeld is verdwenen. Wilt u op een Solex rijden in de omgeving van Drenthe, inclusief leren jas en helm? U kunt uitstekend bij ons terecht voor het huren van een Solex. Bovendien bieden wij leuke Solex arrangementen aan om de dag leuk af te sluiten. U kunt onder andere kiezen voor de volgende arrangementen:

  • Solextocht de Brouwketel;
  • Solextocht met mes en vork;
  • Een Solextocht met eetfeest in eigen kantoor of tuin;
  • En vele andere Solex arrangementen.

Onder Solex arrangementen kunt u terecht om het totale aanbod te bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een arrangement samen te stellen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Door gericht met u mee te denken, weten wij keer op keer hét juiste arrangement voor onze klanten samen te stellen.

Prachtige Solex routes in Drenthe

Van de Maasroute tot een Brabantrit, er zijn diverse Solex routes om bijzonderheden te spotten. Bekijk direct diverse Solex routes hier. Wilt u liever zelf een route samenstellen? Geen probleem. Wel dient u er rekening mee te houden dat alleen verharde wegen en fietspaden tijdens de tocht zijn toegestaan.

Solex huren

Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent het huren van Solexen? Neem direct contact met ons op via: 0486-474892. Solex verhuur De Klomp: voor Solex rijden in Drenthe!

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contact formulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende Solex arrangementen voor uw Solextocht .

Solex arrangementen

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Solextocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden