Solex rijden Brabant

Hét familie uitje: Solex huren bij Solex verhuur De Klomp

Wat is het ideale dagje uit? Hier kunt u lang over nadenken. Waarschijnlijk zou u iets willen doen wat u normaal gesproken nooit doet. Een dagje uit waarbij u lekker actief bent, en dat bovendien afgesloten kan worden met heerlijk eten dat voor u wordt verzorgd. Wellicht dat Solex verhuur De Klomp hiervoor het ideale familie uitje kan aanbieden: een Solex rijden in Brabant of Gelderland.

Op onze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om de keuze te maken voor een van onze arrangementen. Eerst door Brabant Solex rijden en dan lekker genieten van een barbecue of picknick? Bij ons is dit allemaal mogelijk! U heeft onder andere de keuze uit de volgende Solex arrangementen:

  • Solextocht de Brouwketel;
  • Solextocht met mes en vork;
  • Een Solextocht met eetfeest in eigen kantoor of tuin;
  • En vele andere Solex arrangementen.

Rijden op een Solex in Brabant

Een Solex is met recht een klassiek vervoersmiddel, waarvan het eigenlijk zonde is dat ze vrijwel geheel uit het straatbeeld zijn verdwenen. Wilt u de nostalgie van de jaren zestig weer terughalen, en op een Solex rijden in Brabant, dan is dat bij ons mogelijk. U huurt bij ons niet alleen een Solex, maar krijgt ook een authentieke leren jas en helm bijgeleverd. Zo is het weer net alsof u in de jaren zestig bent aanbeland! We hebben een aantal prachtige tochten door ons landschap voor u klaarstaan, zodat uw zintuigen op alle manieren worden geprikkeld. Het eten na afloop verzorgen we bovendien ook geheel voor u…

Solex rijden Brabant | Solex verhuur De Klomp

Solextocht door Brabant rijden

Solex verhuur De Klomp weet wel hoe u een onvergetelijke dag kunt beleven. Neem vandaag nog een kijkje bij onze arrangementen, of neem gewoon eens contact met ons op. Samen met u bekijken we dan hoe groot uw groep is (verhuur is mogelijk vanaf twee personen), wat uw wensen zijn en wat voor eten u na afloopt wilt nuttigen. Als u eigen specifieke wensen of opmerkingen heeft, dan kunt u hier natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons. We bekijken graag met u hoe wij ervoor gaan zorgen dat u, uw familie en vrienden de dag van hun leven gaan meemaken. Rijden op een Solex in Brabant zult u niet snel meer vergeten!

Scooter huren - Solex rijden | Solex- en Scooter verhuur De Klomp

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contact formulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende Solex arrangementen voor uw Solextocht .

Solex arrangementen

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Solextocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden