Solex rijden Arnhem

Huur direct uw Solex bij Solex verhuur De Klomp om heerlijk Solex te rijden in Arnhem en omgeving. Wilt u uw Solex tocht combineren met een aansluitend arrangement? U kunt bij ons terecht voor diverse leuke Solex arrangementen. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden en reserveer via onze website. Solex verhuur De Klomp: voor Solex rijden in regio Arnhem!

Solex tour: voor iedereen een aangename bezigheid

Een uitgebreide Solex tour is een aanrader voor jong en oud. Wilt u met familieleden een dagje ongegeneerd rondrijden? Zoekt u een unieke bezigheid ten behoeve van uw personeelsfeest? Solex rijden is voor iedereen een aangename bezigheid. Bij Solex verhuur De Klomp kunt u rekenen op:

  • Pruttelende geluiden van de Solex;
  • Leren jassen;
  • Authentieke helmen.

Solex tocht door prachtige landschappen

Van heerlijk Solex rijden in Arnhem tot Solex rit ‘De Maasroute’, bij ons kunt u zelf uw Solex route uitstippelen. Raas door prachtige landschappen en bezichtig bijzondere gebouwen en natuurgebieden. Liever passend advies voor uw Solex route? Neem dan een kijkje onder Solex routes en bekijk de mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Brabantrit van 3 uur!

Reserveer direct

Wilt u graag reserveren? U kunt direct het reserveringsformulier invullen. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij laten graag aan u zien waarom Solexen voor ons zo speciaal zijn. Samen zorgen we ervoor dat u lekker ongegeneerd Solex kunt rijden in de omgeving van Arnhem.

Maak kennis met Solex verhuur de Klomp!

Om alvast een klein beetje kennis te maken met Solex verhuur De Klomp, kun u ons volgen op Facebook. Volg ons om een impressie te krijgen van de vele mogelijkheden!

Scooter huren - Solex rijden | Solex- en Scooter verhuur De Klomp

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contact formulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende Solex arrangementen voor uw Solextocht .

Solex arrangementen

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Solextocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden