Solex huren Overijssel

Zeg maar gedag tegen saaie personeelsuitjes of familiedagen: huur Solexen bij Solex verhuur De Klomp voor een uniek dagje uit in Overijssel! Voor het huren van meerdere Solexen kunt u direct terecht onder reserveren. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee voor een uniek dagje uit. Solex verhuur De Klomp: voor het huren van Solexen om rond te rijden in Overijssel!

Diverse arrangementen voor een unieke dag

Solexen zijn prachtige vervoersmiddelen die bestuurders terug in de tijd wanen. Denk aan het pruttelende geluid, de leren jassen en de authentieke helmen. Wilt u een Solex huren om rond te rijden in Overijssel, Brabant of Gelderland? Kies dan voor een Solex arrangement om tevens uw dag leuk af te sluiten. U kunt kiezen uit diverse Solex arrangementen, zoals:

  • Solextocht de Brouwketel;
  • Solextocht met mes en vork;
  • Een Solextocht met eetfeest in eigen kantoor of tuin.

Heeft u zelf speciale verzoeken ten aanzien van uw dagje uit? Wilt u daarom zelf een Solex arrangement samenstellen? Geen probleem, hiervoor kunt u ons een belletje geven. Wij geven dan graag aan wat wel en niet mogelijk is. Door het stellen van de juiste vragen, weten wij vervolgens het juiste Solex arrangement voor u te maken.
scooterverhuur

Het huren van scooters

Naast Solexen kunt u ook bij ons terecht voor het huren van scooters. Wilt u op een scooter rijden in in de prachtige omgeving van Overijssel? Klik dan hier en reserveer direct!

Heeft u vragen?

Voor een totaaloverzicht van de mogelijkheden kunt u terecht onder Solexverhuur en Scooterverhuur. Enige vragen kunt u stellen door contact met ons op te nemen. Solex verhuur De Klomp: voor een uniek dagje uit in Overijssel!

          0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een tocht op de solex. Wij bieden u een aantal verrassende arrangementen voor uw solextocht.

Solex arrangementen

 

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze solex toertocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden