Solex huren Gelderland

Een Solex huren in Gelderland

U bent op zoek naar een uniek dagje uit, dat iedereen die er aan meedoet nog lang gaat herinneren? Waarom gaat u dan niet een Solex huren in Gelderland? Met zo’n echte klassieker als de Solex kunt u tochtjes maken door het landschap, waarbij u er op kunt rekenen dat u zult genieten van zowel het vervoersmiddel als het uitzicht. Een Solex is een vervoersmiddel waar veel mensen mooie herinneringen aan hebben. Maar ook voor mensen die de tijd van de Solex niet actief hebben meegemaakt is het genieten om met een Solex door het landschap te snorren. Solex verhuur De Klomp is een Solex verhuur voor Gelderland waar u ook nog eens de keuze heeft uit een aantal heerlijke arrangementen. Met een Solex rijden en aansluitend lekker met zijn allen barbecueĂ«n? Bij ons is dit allemaal mogelijk.

Solex huren Gelderland | Solex verhuur De Klomp

In Gelderland een Solex huren

We denken dat het een goed idee is om onze website eens goed te bekijken, als u van plan bent om een uniek uitje te organiseren. Solex verhuur De Klomp heeft vele jaren ervaring met het verzorgen van unieke dagjes uit. U huurt bij ons natuurlijk eenvoudig een Solex, maar het zijn ook de zaken er omheen die onze arrangementen zo uniek maken. We hebben prachtige tochten voor u klaarstaan, waar u en uw collega’s of familie optimaal van gaan genieten. En dan die aansluitende barbecue, high tea of picknick die wij voor u verzorgen… Een dag is pas echt helemaal compleet als u ons deze voor u laat verzorgen!

Ook een Solex huren in Gelderland?

Voor die unieke Solex verhuur in Gelderland neemt u gewoon contact op met Solex verhuur De Klomp. Samen met u bespreken we dan de mogelijkheden die u bij ons heeft. Wilt u met zijn tweetjes een onvergetelijke dag beleven? Geen probleem. Liever met een grote groep vrienden, collega’s of familieleden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met het kiezen van het juiste arrangementen. Als u specifieke wensen heeft dan kunt u deze gewoon aan ons laten weten.

Solex huren Gelderland | Solex verhuur De Klomp

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contact formulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende arrangementen voor uw Solextocht .

Solex arrangementen

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Solex toertocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden