Solex huren Drenthe

Wilt u een Solex huren om rond te touren in Drenthe? Bij Solex verhuur De Klomp kunt u al Solexen huren vanaf 2 personen. Reserveer direct via onze website of neem contact op voor de mogelijkheden. Onze medewerkers helpen u graag en zorgen ervoor dat u het ideale dagje uit beleeft!

Leuke solex arrangementen om dag te vullen

Bij ons kunt u kiezen voor het huren van een Solex in combinatie met een leuke afsluiting. Het totale aanbod aan Solex arrangementen vindt u hier. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgende Solex arrangementen:

Eventueel kunt u ook een Solex arrangement naar eigen wensen invullen. Hiervoor verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit doet u via telefoonnummer: 0486-474892.

Nostalgisch rondrijden op een Solex

Een Solex laat u teruggaan in de tijd. Beleef de jaren 60 opnieuw en tour door het prachtige landschap van Drenthe door het huren van een Solex. Uiteraard kan dit allemaal gepaard gaan met een leren jas en een authentieke helm. Wacht daarom niet langer en raas door prachtige landschappen op een Solex!

Een scooter huren

Rijdt u liever rond op een scooter? Geen probleem. Naast Solexen verhuren wij ook scooters. Bekijk direct de mogelijkheden onder Scooterverhuur en reserveer direct!

Reserveren

Heeft u vragen over onze Solexen of bent u benieuwd naar onze arrangementen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en denken met u mee! Solex verhuur De Klomp: voor het huren van Solexen om rond te rijden in Drenthe en omgeving!

Scooter huren - Scooter rijden | Scooterverhuur de Klomp

          0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een tocht op de solex. Wij bieden u een aantal verrassende arrangementen voor uw solextocht.

Solex arrangementen

 

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze solex toertocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden