Scooter huren Brabant

Een Solex huren in Brabant

Bent u een dagje uit aan het organiseren voor een grote groep? Het is dan niet altijd even eenvoudig om een keer met iets origineels op de proppen te komen. Vaak willen mensen toch vooral meer van hetzelfde. Maar goed, dat karten en paintballen hebben we nu allemaal wel een keer gezien, toch? We raden u dan aan om een Solex te huren in Brabant. Een tocht op zo’n echte klassieker is een ervaring die u en uw collega’s of familieleden nooit meer gaan vergeten. Met een grote groep mensen op een Solex, in een authentieke leren jas, met een al even klassieke helm, is toch een bijzondere ervaring? Solex verhuur De Klomp heeft als Solex verhuur in Brabant een groot aantal verschillende arrangementen voor u klaarstaan.

Solex huren Brabant | Solex verhuur De Klomp

In Brabant een Solex huren

Wij denken dat een bedrijfsuitje of familiedagje best wel eens wat avontuurlijker kan. We hebben dan ook meerdere mooie tochten voor u klaarstaan. Het Brabantse landschap is prachtig, daar hoort u helemaal niet met een noodvaart doorheen te scheuren. Op een Solex rijdt u op uw gemak door de bossen en tussen landerijen door. U heeft echt de tijd om samen met anderen ergens van te genieten. Zo’n prachtige tocht rondt u dan af met een heerlijk drie gangen diner of barbecue, waarbij we u ook de mogelijkheid van een picknick of high tea kunnen bieden. Op onze website vindt u een compleet overzicht van onze mogelijke arrangementen. We lichten u deze ook graag toe in een persoonlijk gesprek.

Wilt u een Solex huren in Brabant?

Bij Solex verhuur De Klomp maken we het u graag zoveel mogelijk naar de zin. Al vele anderen gingen u voor bij onze Solex verhuur in Brabant, we raden u dan ook aan in Brabant een Solex te huren bij Solex verhuur De Klomp. Het is echt genieten als u op een klassieker als de Solex door het landschap snort. De arrangementen die wij aanbieden maken een dagje op de Solex alleen nog maar meer bijzonder. Neemt u contact met ons op als u meer wilt weten.

Solex huren Brabant | Solex verhuur De Klomp

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contact formulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de Solex. Wij bieden u een aantal verrassende arrangementen voor uw Solextocht.

Solex arrangementen

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze Solex toertocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden