Scooter huren Brabant

Solex- en scooter verhuur

U bent op zoek naar een uniek dagje uit. U wilt met een groep mensen die belangrijk voor u zijn een onvergetelijke dag beleven. Laten we u een tip geven voor een leuk, bijzonder dagje uit: een scooter huren! Bij Solex verhuur de Klomp hebben we een groot aantal scooters voor u klaarstaan, waarmee we zeker weten dat u de dag van uw leven gaat beleven. Onze scooter verhuur in Brabant staat klaar om u niet alleen een enerverende rit te bezorgen, maar ook een perfecte afsluiting in de vorm van een zalig diner of barbecue te geven. In Brabant een scooter huren doet u dan ook bij Solex verhuur de Klomp, een bedrijf dat vele jaren ervaring heeft met het verzorgen van de meest bijzondere dagjes uit!

scooterverhuur

Verhuur retro scooters

Als u kiest voor een dagje op zo`n mooie glimmende Retro scooter, dan staat u een unieke dag te wachten. In Brabant een scooter huren bij Solex verhuur de Klomp geeft u de beschikking over een mooie scooter van hoge kwaliteit. Onze scooters hebben een snorfiets (blauw) kenteken en een motor van 50 cc, waardoor het rijden op een van onze scooters een relaxte en actieve buiten bezigheid wordt. U gaat na een duidelijke uitleg zelfstandig op stap. Wij hebben eventueel diverse route`s voor u uitgestippeld, maar natuurlijk mag u ook zelf bepalen waar u naartoe rijd.

Huur hier direct uw scooter!

Met onze scooter verhuur bent u er zeker van dat u een onvergetelijke dag gaat beleven. Waarom neemt u niet een keer een kijkje bij de arrangementen op onze website om te zien of hier ook een arrangement voor u bijzit? We gaan graag aan de slag om u een fenomenale dag te bezorgen die u en de mensen met u niet snel zullen vergeten. Samen met u zoeken we het beste arrangement uit, maar u kunt natuurlijk ook laten weten of u specifieke wensen heeft. We willen u het meest perfecte dagje uit bezorgen.

 

          0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contactformulier.

Contactformulier

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een tocht op de scooter. Wij bieden u een aantal verrassende arrangementen voor uw scootertocht.

Buggy arrangementen

Aanbiedingen

10% korting op buggy toertochten op onderstaande feestdagen

  • Pasen;
  • Koningsdag;
  • Moederdag;
  • Hemelvaartsdag;
  • Pinksteren;
  • Vaderdag.

 

Tegoedbon

Wilt u graag een origineel cadeau geven? Een speciaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of andere gelegenheid? Dan is onze scooter toertocht tegoedbon een leuke verrassing om te geven of om te krijgen.

Tegoedbon

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden