Scooterverhuur

Geniet van de mooiste plekjes op een nostalgische retro scooter

Scooterverhuur de Klomp maakt van uw dagje uit iets bijzonders! Of u nu alleen, met zijn tweetjes of een grote groep bent; Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft. Met de wind in de haren, geniet u van de mooiste plekjes van Brabant en Gelderland. Diverse leuke dorpjes en vestingsteden zijn makkelijk te bereiken vanaf onze vertreklocatie. Uw kinderen of bijrijders kunnen comfortabel achterop het extra grote zadel met rugsteun meerijden.

Onze retro scooters zijn te huur vanaf 3 uurtjes, een dagdeel, weekend of een hele week. Onze scooters zijn voorzien van een automatische versnellingsbak. Door de eenvoudige bediening kan iedereen ermee overweg. De maximumsnelheid van de scooters is 25 km per uur. U hoeft dus geen helm op.

Geniet van schitterende natuurgebieden, mooie kastelen, historische gebouwen en de prachtige omgeving van de Kraaijenbergse plassen. Tijdens de routes komt u langs verschillende plaatsen waar u een pauze kunt inlassen. U kunt natuurlijk ook zelf een route uitzetten.

Om uw dagje uit helemaal compleet te maken, hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Zo kunt u de scootertocht combineren met bijvoorbeeld een gezellige picknick, barbecue, High Tea, wijnproeverij of een kookworkshop. Voor een volledig overzicht van de arrangementen klikt u hier.

scooterverhuur

 

Ja, ik wil een scooter huren!

Huren van een scooter gaat als volgt:

 • Vul het reserveringsformulier in of bel naar 0486-474892.
 • U ontvangt van ons een email ter bevestiging met daarin alle informatie om jullie uitje onvergetelijk te maken.
 • Wij zijn 7 dagen per week van 10.00 uur tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.
 • Bij aanvang van de activiteit betaald u €100,- borg per gehuurde scooter met een maximaal van €250,- (dit dient contant te gebeuren)
 • Na de scooter tocht levert u de scooters weer in bij het startpunt. Indien er geen schade is ontstaan ontvang u de borg contant weer terug.

 

Graag willen wij tevreden klanten dus om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u tijdig te reserveren.
Wij zorgen ervoor dat onze scooters in topconditie zijn en dat ook blijven. Het zal daarom niet snel voorkomen dat er een storing of defect optreed. Is dit toevallig toch het geval, dan is er altijd een medewerker in de buurt die na uw melding zo snel mogelijk ter plekke zal zijn om dit defect te verhelpen. Wanneer dit niet binnen enkele minuten lukt dan wordt de scooter omgeruild voor een ander exemplaar. Zo kunt u snel weer verder.

scooter-rijden

Indien u nog vragen heeft over het huren van scooters en/of solexen of bij te boeken arrangementen, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 0486-474892 of 06-50581459.

         0486-474892

Contact

Heeft u vragen over beschikbaarheid of arrangementen. Bel of neem contact op via het contact formulier.

Contact formulier

Arrangementen

Ga terug in de tijd en ervaar de sensatie van een rit op de retro scooter. Wij bieden u dus een aantal verrassende arrangementen.

Scooter arrangementen

Aanbiedingen

10% korting op Solex- en scooter toertochten op onderstaande feestdagen

 • Pasen
 • Koningsdag
 • Moederdag
 • Hemelvaartsdag
 • Pinksteren
 • Vaderdag

* Korting geldt alleen voor de Solex tocht die gereden worden vanaf Grave, dus niet voor Solexen op locatie

* Korting geldt niet in in combinatie met andere aanbiedingen of op eventueel bijgeboekte arrangementen.

Tarieven

Bent u benieuwd naar onze tarieven? Klik op de onderstaande button om onze tarieven te bekijken.

Tarieven

 

Algemene Voorwaarden

Bekijk onze algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden